Mediq Sverige AB

Autoimmunitet

Det integrerade labbet
Det integrerade labbet

Autoimmunitet

Mediq Sverige AB är den enda distributören av Werfens lösningar inom autoimmunitetsdiagnostik till den svenska marknaden. Werfen erbjuder en globalt marknadsledande produktportfölj inom autoimmunitetsdiagnostik och har ett dedikerat fokus på forskning och utveckling inom området. De högkvalitativa reagenserna och automatiserade systemen är designade för att hjälpa labb av alla storlekar, och för att förbättra hur patienter med autoimmuna sjukdomar diagnostiseras, övervakas och behandlas. I utbudet av produkter ingår olika teknologier såsom Immunofluorescence assay  (IFA), Enzyme-Linked Immunosorbent Assay (ELISA) och Chemiluminescence immunoassay (CIA). Vilka instrument som ingår i lösningen anpassas efter det specifika labbets behov. 

Instrument

Det integrerade labbet - Bio Flash

BIO-FLASH

BIO-FLASH är en automatisk kemiluminescensanalysator för laboratorier inriktade på diagnostik inom autoimmunitet. Den ger ett effektivt arbetsflöde, hög användarvänlighet och förbättrad analysprestanda jämfört med befintliga enzymbaserade system. Denna lilla effektiva bänkanalysator uppnår utmärkt genomströmning av prover i ert laboratorium och levererar resultat av hög kvalitet.

Quanta lyser 3000

QUANTA-Lyser 3000

QUANTA-Lyser 3000 är en EIA/IFA-robot med hög kapacitet och som befriar dig från hög arbetsbelastning. Den är snabb och effektiv och kräver lite hands-on-tid. Förutom maximerad effektivitet och ökad produktivitet, spåras och registreras reagens och patientprover för att säkerställa integriteten i resultaten.

Nova View - det integrerade labbet

NOVA View

NOVA View är ett helt automatiserat immunofluorescensmikroskop för att läsa objektglas genom indirekt immunfluorescensteknik. I kombination med ett intelligent digitalt bildsystem läses och arkiveras IFA-bilder automatiskt. För att säkerställa fullständig automatisering i laboratoriet kan AUTOLoader från Inova Diagnostics integreras för att öka läskapaciteten hos NOVA View.

Quanta link

Quanta Link

Quanta Link är en mellanmjukvara speciellt anpassat för autoimmunitet som samlar resultaten i ett enhetligt gränssnitt för effektiv och komplett bedömning. Mjukvaran ger standardisering, objektiv bedömning och optimerar kvalitetsövervakning. QUANTA Link fungerar via en anslutning till LIS och styr kommunikationen med respektive instrument i just ert integrerade lab.

Reagenser

Nova lite

Nova Lite

IFA-produktfamiljen är designad för screening och semikvantitativ detektion av antikroppar i humant serum. NOVA Lite IFA-reagenser är lämpliga för både manuell och automatiserad användning. De används tillsammans med NOVA View helautomatiska IFA-mikroskop. NOVA Lite IFA-objektglas är märkta med streckkoder som säkerställer unik identifiering.

Quanta lite

Quanta Lite

QUANTA Lite ELISA, EIA-produktfamiljen är designad för semikvantitativ detektion av autoantikroppar i humant serum för en mängd olika autoimmuna sjukdomar. QUANTA Lite -reagenser är lämpliga för både manuell och automatiserad användning i QuantaLyser3000. Unika markörer som PS/PT, CCP3.1 och HMGCR hjälper läkare att identifiera högriskpatienter och förbättra patientvården. 

Quanta flash

Quanta Flash

QUANTA Flash CIA-produktfamiljen är högkvalitativa produkter som använder kemiluminescensteknologi för exakt kvantifiering med ett brett analytiskt mätområde och är designade för användning på BIO-FLASH-instrumentet.

Vill du veta mer om produkterna kontakta oss gärna

kontaktbild yvonne sandström

Yvonne Sundström - Produktchef

Tel: 031-388 90 09