Mediq Sverige AB

Autoimmunitet

Det integrerade labbet

Vi på Mediq erbjuder en global marknadsledande produktportfölj från Inova Diagnostic och Werfen Group inom autoimmunitetsdiagnostik, där målet är att stänga det serologiska gapet med hjälp av olika biomarkörer. Att ställa tidig diagnos kan vara avgörande för livskvaliteten för en människa som drabbas av t ex RA. Vi är glada över att kunna sprida kunskap inom området autoimmunitet och att kunna erbjuda produkter för labbdiagnostik av hög kvalitet.

Du som användare kan få ett automatiserat/integrerat laboratorium som täcker stora delar av arbetsflödet inom autoimmunitet.

Vårt erbjudande för det integrerade labbet:

Nova View®  - Automatiserar IFA glas avläsningen och tolkar mönstren.Quanta-Lyser® - En automatisk EIA/IFA glas processor/robot/läsare för IFA glas men även 96-håls plattor.

Bio-Flash® - Ett helautomatiserat desktopinstrument som använder sig av chemiluminiscence-avläsning för att identifiera olika biomarkörer representerade inom olika autoimmuna sjukdomar.Nova Lite® IFA glas - IFA-glasen är märkta med en barkod som gör att proverna kopplas ihop med rätt patienten vilket både ger kvalité och patientsäkerhet.AutoLoader® - Automatisk robotarm som flyttar NOVA Lite® IFA glas till och från Nova View®.

Vill du veta mer om produkterna kontakta oss gärna

kontaktbild yvonne sandström

Yvonne Sundström - Produktchef

Tel: 031-388 90 09