Karriär

Jobba på Mediq

glad-personal-sticky-notes
Vårt dagliga arbete förbättrar människors livskvalitet och framtid.

Att arbeta på Mediq

Våra medarbetares engagemang, ambitioner, kunskap och erfarenhet är en förutsättning för att vi skall kunna förstå och möta våra kunders behov på bästa sätt. Med ca 3000 medarbetare i 13 länder har vi en viktig roll i att påverka den framtida utvecklingen inom vården. Med människor och samhällsnytta i fokus rustar vi vården med medicintekniska lösningar i toppklass. I Sverige hittar du huvudkontoret i Kungsbacka där också vårt logistikcenter finns. Vi har även lager i Umeå samt ett säljkontor i Upplands Väsby. En frisk, trevlig och glad arbetsmiljö är kärnan i vår personalpolitik. Vi jobbar för att stimulera utveckling och kunna erbjuda en inspirerande arbetsmiljö, där du kan växa både personligen och professionellt. Vill du jobba i ett internationellt hälso- och vårdföretag där patientens bästa alltid står i centrum? Då är du välkommen att söka dig till oss på Mediq Sverige AB.

Våra värderingar

Vi har fokus

Vårt fokus är motorn som driver oss framåt i allt vi tar oss an. Det säkerställer att vi alltid sätter kunden i det främsta rummet och är lyhörda för deras behov och önskemål. Det innebär också att vi arbetar effektivt och dedikerat mot uppsatta mål.

Vi bryr oss

Med ett helhjärtat engagemang arbetar vi för en bättre och mer tillgänglig hälso- och sjukvård. Vi agerar etiskt och ansvarsfullt från upphandling till leverans och service. Vi värdesätter våra kundrelationer och säker-ställer att vi förstår våra kunders behov för att kunna leverera lösningar som överträffar deras förväntningar.

Vi utmanar

Vi ser det som vår uppgift att ifrågasätta gamla sanningar för att hitta nya, innovativa lösningar som hjälper vården att frigöra resurser. Genom att söka förbättringspotential i stort som smått strävar vi alltid efter att skapa högt värde för våra kunder.

 

Vi är lagspelare

Våra individuella kompetenser och erfarenheter gör att vi tillsammans blir ett vinnande lag. Med ett öppet och ärligt förhållningssätt stöttar, lyfter och hjälper vi varandra att utvecklas och bli bättre. Vi drar lärdom av våra misstag, tacklar motgångar och delar framgångar som ett team på väg mot våra gemensamma mål.

Mediq i korthet

På Mediq ser vi till att svensk hälso- och sjukvård står rustad och redo att möta sina utmaningar.
Vi gör det genom att tillhandahålla en bred portfölj av medicintekniska lösningar som underlättar våra kunders vardag och höjer patientens livskvalitet.

Med djup kunskap, gedigen produktkännedom och en outtröttlig strävan att utmana och innovera – banar vi väg för en bättre, effektivare och mer hållbar vårdkedja. Idag och imorgon.

  • Huvudkontor och logistikcenter i Kungsbacka.
  • Logistikcenter i Umeå och försäljningskontor i Stockholm.
  • Omsättning 1 miljard kr (2020)
  • Cirka 200 medarbetare
  • 18 500 beställare
  • Vi levererar 3,5 miljoner orderrader/år
  • Cirka 22 000 m2 lagerutrymme i Kungsbacka
  • Cirka 23 000 artiklar i sortimentet