Mediq Sverige AB

Urologi och inkontinens

Biocon 1100 blåsvolymmätare
Produkter för urologiska, endourourologiska och nefrostomiska procedurer samt absorberande inkontinenshjälpmedel.

Urologi

Mediqs breda urologiska sortiment består av produkter för grundläggande procedurer inom urologi, endo-urologi och nefrostomi. Vi har högkvalitativa blåsvolymmätare med accessoarer och ett sortiment för urinuppsamling. Mediq täcker även behov inom blåstömning och inkontinens med det senaste och bästa inom RIK samt kvarliggande katetrar.Mediq erbjuder helhetslösningar för alla tänkbara vårdsituationer och produkterna används i operationssalar, för dagkirurgi, på urologiska polikliniker och avdelningar samt i primärvården. Förutom samarbete med en mängd ledande leverantörer inom detta område som t ex Coloplast och Wellspect har Mediq också partners som Teleflex Medical (Rüsch), Extrudan, Curion, SHS, Montavit och MCube som vi representerar i Sverige.

Absorberande inkontinens

Mediq är en ledande distributör av absorberande inkontinenshjälpmedel och vi levererar artiklar till regionala, kommunala och privata kunder inom vården. Sortimentet inom inkontinensvård erbjuder produkter som ger skydd mot läckage, lukt och fukt. Mediq förstår vikten av att erbjuda en variation av lösningar som ger en god komfort samt en känsla av trygghet och frihet för brukaren.

Mediq arbetar med ledande leverantörer inom denna katgori som exempelvis Attends, Essity (Tena), Sanicare, Abena med flera. Det är viktigt att våra partners har fokus på innovation samt miljö för att kunna erbjuda den senaste teknologin såväl som Svanenmärkta varor och liknande.

Vill du veta mer om produkterna kontakta oss gärna

kontaktbild Gunnar Fröjd

Gunnar Fröjd - Produktchef

Tel: 031-388 90 66

smartphone icon

Jenny Pamp - Produktspecialist

Tel: 031 - 388 91 02

smartphone icon

Maria Ploghammar - Produktspecialist blåsvolymmätare 

Tel: 031 - 388 91 75

smartphone icon

Antonia Stålros - Produktspecialist blåsvolymmätare

Tel: 070 - 16 448 44

smartphone icon

Anna Hansson - Produktspecialist

Tel: 031 - 388 90 99