Mediq Sverige Ab

Infusion och injektion

Vårt erbjudande inom infusion och injektion

Mediq har ett brett utbud inom infusion och injektion med fokus på användarsäkerhet och patientsäkerhet samt det senaste som denna medicintekniska kategori har att erbjuda.

 

I Mediqs webbshop eller med hjälp av en produktchef finner ni 2- & 3-komponentssprutor, standardkanyler och kanyler med speciella mått och slipvinklar, förfyllda sprutor och infusionsartiklar i olika utföranden samt en mängd andra artiklar.  Mediq erbjuder alla de produkter som dagligen används inom sjukvården.

När behoven trappas upp hastigt på grund av oförutsedda situationer står vi på Mediq beredda att möta sådana förhållanden och levererar nödvändiga artiklar.  Utifrån ett stort kontaktnät finner vi lösningar för att snabbt kunna förse kunder med vad de behöver.

Mediq samarbetar nära med ledande leverantörer som Becton Dickinson som har lång erfarenhet bakom sig och ett komplett sortiment.  Då vi vill ligga i framkant vad gäller innovativa lösningar arbetar Mediq också med att etablera nya leverantörer på den svenska marknaden,  som t ex  Sol Millennium och Vernagroup.

Genom våra partners Terumo och Chirana erbjuder Mediq ett brett sortiment och vi representerar dessa varumärken i Sverige.

Vill du veta mer om produkterna kontakta oss gärna

kontaktbild mattias jonemark

Mattias Jonemark - Produktchef

Tel: 031 - 388 90 14