Mediq Sverige AB

Koagulation

Vårt erbjudande inom koagulation

Hemostasen är den process i kroppen där koagulationsproteiner, blodkroppar och blodkärl samarbetar. Detta för att undvika uppkomsten av blodproppar, samtidigt som den ser till att blödningar förhindras.

Rubbningar i koagulationsprocessen kan medföra kan ökad benägenhet att blöda, alternativt att blodet koagulerar då det inte borde göra det. Detta kan i sin tur leda till allvarliga sjukdomstillstånd. På Mediq har vi högkvalitativ utrustning inom såväl rutinkoagulation, specialkoagulation och mjukvarulösningar.

ACL Top 50 familjeserie

En unik familjeserie i sitt slag på marknaden som erbjuder både special- och rutinkoagulationtestning med samma egenskaper. Serien innehåller hemostastis analysinstrument designade för att analysera en stor variation av olika provvolymer. 

HemoCell

För automationsdelen till koagulationsinstrumenten, som reducerar de pre-analytiska problemen och ger högre throughput. Ger kortare turnaround tider och centraliserad kontroll av hemostastis analyser.

HemoHub

Mellanmjukvara för Hemostasis, som erbjuder en anpassad lösning för att hantera arbetsflöden, administrera kvalitetskontroll och övervakning av kritiska analysvärden.
Utöver detta sortiment har vi även produktlinjer som Chromogenic och MediRox.

Vill du veta mer om produkterna - kontakta oss gärna

kontaktbild yvonne sandström

Yvonne Sundström- Produktchef

Tel: 031 – 388 90 09