Mediq Sverige AB

Molekylär diagnostik

Certest Biotec 

Nu med IVDR-övergången har det blivit ytterligare aktuellt med kommersiella IVDR-certifierade PCR kit och PCR instrumentlösningar. CerTest Biotec S.L. är ett oberoende bioteknikföretag som ägnar sitt fokus åt utveckling och produktion av IVDR-godkända diagnostiska produkter inom klinisk laboratoriediagnostik.

Certest Biotec är ett innovativt biotekniskt företag vars framgång ligger i dess humankapital, hög kompetens och starkt fokus på personlig support från kvalificerad personal. Företaget grundades 2002 och är verksamma i över 130 länder med sitt säte i Zaragoza, Spanien.

Certest Biotec består av fyra divisioner - råmaterial, immundiagnostik, pharma och  molekylärbiologi under varumärket VIASURE. VIASURE erbjuder en pålitlig molekylär diagnostisk lösning, från prov till tolkning av resultat, som täcker ett brett utbud av produkter och gör det möjligt för laboratorier att bättre informera kliniska beslut. Mediq Norden har nöjet att vara exklusiv leverantör till tillverkaren Certest Biotec.

Vill du veta mer?
Kontakta vår försäljningschef Laila Høydalsvik

Länk till tillverkarens hemsida: Certest.es
 

Vill du veta mer om produkterna från Certest Biotec så kontakta oss gärna!

smartphone icon

Laila Hoydalsvik - Försäljningschef

Tel: +47 91 33 72 60

smartphone icon

Emma Svadling - Junior Produktchef LAB 

Tel: 031 388 9109