Mediq Sverige

Klinikrum

Nu hjälper vi er att möblera hela klinikrum

Klinikrumsmöbler - Kylskåp

Köp allt från en leverantör, klinikrumsmöbler till kylskåp. För ett helt komplett klinikrum har vi det mesta. Vi erbjuder även medicintekniska produkter samt förbrukningsmaterial som t ex. Otoskop, Blodtrycksmanchett och Stetoskop. – Hela utbudet med direktlänkar till webbshopen laddar du ner nedan! - Direktlänk även till våra medicintekniska produkter i webbshopen.

Undersökningsrum

Att inreda ett undersökningsrum skall inte vara krångligt

Vi erbjuder ett komplett möblerat undersökningsrum med undersökningsbritsar både i standardutförande och hydraliskt eller elektriskt utförande, ergonomiska personalstolar och avlastningsbord för instrument.

Vi strävar alltid efter att produkterna skall vara av hög kvalitet och lätthanterliga för personalen samt att patientupplevelsen skall vara optimal. För att nämna en av många kvalitetsaspekter pressas plåten in i undersidan av mdf-plattan vid tillverkningen av rullborden, för att vatten inte skall tränga in i skarven. Alla avlastningsytor är också av rostfri plåt för att lätt kunna rengöras.

Provtagning och lab

Lättplacerade provtagningsstolar och vagnar

Smarta funktioner, hög kvalitet och smidig design är gemensamt för dessa lättplacerade provtagningsstolar. Det bidrar både till en bra arbetsmiljö och en trygg patientupplevelse, såväl vid det stora sjukhuslaboratoriet som den lilla mottagningen.

Vi erbjuder också för ett komplett möbelinrett provtagningsrum ergonomiska personalstolar och stabila, lättmanövrerade rullbord anpassade till transportvagnar, instrumentbord och provtagnings-vagnar, i en rad olika storlekar som kan utrustas efter era behov. Alla avlastningsytor är av rostfri plåt och lätta att rengöra.

Gyn- och akutrum

Undersökningsrum med rikt utbud av möjligheter

Vi erbjuder väl utvalda produkter till ditt gyn- och akut undersökningsrum. Allt från enklare standardbritsar till modeller med elektrisk reglering av höjd och rygg, till personalstolar, tillbehör som belysning, rullbord och patientvagnar. Produkterna förenar design och ergonomi fullt ut för en optimal ställning vid provtagningar, undersökningar och behandlingar. Är stabila och lättmanövrerade och finns i en rad olika storlekar som utrustas efter era och patientens behov.

Läkemedelsskylskåp

Medicinkylskåp Oscar

Dessa temperatursäkra och driftsäkra medicinkylskåp är resultatet av en lång erfarenhet där sjukvårdens högt ställda krav på funktion och säkerhet alltid stått i fokus. I läkemedelsrum, akutrum, på BVC, inom elevhälsa och på äldreboende m.m. är läkemedelshanteringen en stor del av vardagsrutinerna. Medicinkylskåpen från Oscar Medtec är utvecklade för att med bred marginal leva upp till de högt ställda kraven.

Alla kylskåp är utrustade med temperaturlarm och min-/maxvisning. Styrenheten reglerar temperaturen med exakthet. Med lagrad historik är det samtidigt enkelt att kontrollera att exempelvis ett vaccin som förvarats under en tid, alltid haft rätt temperaturförhållanden.