Mediq Sverige AB

Omvårdnad och vårdhygien

Vårt erbjudande inom omvårdnad och vårdhygien

Mediqs breda sortiment inom omvårdnad och vårdhygien består av hygienprodukter inom personlig hygien, bädd och omvårdnad. I sortimentet ingår högkvalitativa desinfektionsprodukter med tillhörande accessoarer för personlig desinfektion samt för medicintekniska produkter och ytor.  Inom personlig hygien finns olika tvättprodukter såsom exempelvis tvättlappar och tvål , men även olika hud- som munvårdsprodukter. I omvårdnadssortimentet ingår exempelvis haklappar, sanitet och olika bädd och förflyttningsprodukter.

De produkter vi säljer är självklart godkända enligt marknadens krav och vi strävar efter att alltid kunna erbjuda oparfymerade och miljömärkta alternativ.

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi på Mediq erbjuda helhetslösningar för alla tänkbara vårdsituationer. Produkterna används i alla olika vårdmiljöer såsom akutsjukvård, operation och primärvård. Vi samarbetar idag med några av de bästa leverantörerna inom dessa områden och som exempel kan nämnas Clemondo och deras varumärke LIV som erbjuder desinfektion för hand och ytor samt hudvård.

Vill du veta mer om produkterna kontakta oss gärna

Kontaktbild Camilla Martinez

Camilla Martínez, Produktchef

Tel: 031 - 388 90 84