Mediq på Svenska mässan i Göteborg

SAMTIT - 2024

Utforska Framtidens Medicinska Innovationer!

Välkommen till SAMTIT-mässan i Göteborg – där vi strävar efter att erbjuda inte bara produkter, utan även lösningar som kan förändra spelplanen inom medicinsk vård. Utforska vår monter och låt dig inspireras av banbrytande innovationer som är utformade för att ta din medicinska verksamhet till nya nivåer.
 • NRFit: För säker anestesi utan risk för felaktiga anslutningar. Med Pajunks NRFit-kompatibla produkter kan du vara säker på en trygg och exakt administrering av anestesi.
 • TruSystem™ 7500: Flexibla och säkra OP-bord för kirurgi utan kompromisser. Trumpf Medicals TruSystem™ 7500 erbjuder inte bara en säker arbetsplats, utan även skräddarsydda lösningar för dina specifika behov.
 • Body-jet®: Upplev body-jet® evo för förbättrad fettsugning och kortare återhämtning. Med body-jet® evo tar du steget in i en ny era av kirurgisk innovation och uppnår enastående resultat för dina patienter.
 • Urologi: Utforska vårt sortiment av innovativa lösningar för precisionsingrepp. Från blåsvolymmätare till katetergel, vi erbjuder det senaste inom urologi för att göra procedurer mer precisa och effektiva.

NRFit

För att undvika risken för felaktiga anslutningar och injektioner utfärdades den nya standarden DIN ISO 80369 år 2016. Denna standard ersätter den övergripande LUER-standarden och definierar en separat, inkompatibel anslutning. Som ledande tillverkare inom Regional Anestesi erbjuder Pajunk hela sin produktportfölj med denna nya NRFit koppling.
 • Komplett NRFit-sortiment:
  Pajunk är den enda leverantören som erbjuder hela produktportföljen med den nya NRFit-anslutningsstandarden, vilket minimerar risken för felaktiga anslutningar och injektioner.
 • Omtyckt expertis och erfarenhet
  Med över 500 framgångsrika omvandlingar är Pajunk en pålitlig partner med långvarig expertis och erfarenhet inom området, vilket garanterar säkerhet och tillförlitlighet för anläggningar som genomgår omvandlingsprocessen.

  Kom förbi vår monter på SAMTIT så visar vi fler spännande produkter!
Mer om pajunk kan du läsa här!

Moderna operationsrum

Aktuella krav i operationsrummet kräver en hög grad av flexibilitet och säkerhet. Trumpf Medical har utvecklat det banbrytande TruSystem™ 7500 OP-systembordet. Resultatet är en innovativ lösning som bidrar till att säkerställa att ditt operationsrum är rustat för framtiden.
 • Säkrare arbetsflöde
  Med SensorLine-förbättringspaketet erbjuder TruSystem™ 7500 OP-bord assistansfunktioner, inklusive kollisionsövervakning och överbelastningsskydd, för att göra arbetet i operationsrummet ännu säkrare
 • Imponerande flexibilitet
  TruSystem™ 7500 OP-bord erbjuder extremt stora justeringsintervall och är därför lämpligt för en mängd olika discipliner.
 • Ergonomisk hantering
  Tack vare det intuitiva kopplingspunktsystemet kan alla komponenter bytas ut med lätthet. En minskning av upp till 25% i komponentvikt förenklar också hanteringen i operationsrummet i vardagen. 

  Passa på att komma till vår monter för att känna och prova och ställa dina frågor!

Mer om operationsbord!

 

Urologi

BioCon-1100 är en ultraljudsapparat som ger en 3D-mätning av urinblåsans volym på ett snabbt och säkert sätt utan att vara invasiv. Detta minskar risken för komplikationer och ger exakta resultat utan onödig belastning för patienten.
 • Snabb och säker mätning:
  BioCon-1100 erbjuder enkel och snabb volymmätning av urinblåsan, vilket minimerar behovet av invasiva procedurer som kateterisering och risk för urinvägsinfektioner.
 • Mångsidig användning:
  Med användningsområden som omfattar olika medicinska specialiteter såsom urologi, obstetrik-gynekologi, och intensivvård, är BioCon-1100 en mångsidig och användbar enhet inom olika kliniska inställningar.
 • Avancerade funktioner och användarvänlighet:
  Med funktioner som realtidsbilder för utskrift, möjlighet till röstinspelning, och tydlig indikation för olika patienttyper, tillsammans med enkel dataöverföring och driftsäkerhet genom inbyggd autokalibrering, erbjuder BioCon-1100 avancerade funktioner som underlättar arbetsflödet och ger exakta resultat.
 Läs mer om urologiska produkter!

body-jet® evo 

För förbättrad fettsugning och lipotransfer - Sätter nya standarder. Body-jet evo är:
 • Effektiv
 • Mångsidig
 • Intuitiv
Den nya body-jet® evo representerar en innovativ förbättring av 1:a generationen body-jet® Ett revolutionerande och förbättrat drivsystem, integrerat i body-jet® evo, möjliggör ökad precision, kontroll, intensitet och effektivitet hos vattenstrålen. Det är möjligt att utföra fettsugning snabbare och enklare, vilket gör att kirurgen kan skörda medelstora och stora volymer fett för en mer effektiv fettöverföring.

Tack vare den milda effekten av vattenstrålen förblir den omgivande vävnaden, nerverna och kärlstrukturerna praktiskt taget oskadade. Detta minimerar riskerna med fettsugning, förbättrar resultatet avsevärt och förkortar patientens konvalescens. Förutom det moderna och aktuella driftkonceptet med olika förinställda parametrar för fettsugning och fettöverföring, finns ytterligare individuella programmeringsalternativ tillgängliga. 

Kom förbi oss på mässan så visar vi mer!

Mer om Body-jet evo läser du här!

Kontakta oss gärna för frågor kring mässan eller produkterna

smartphone icon

Marcus Nilsson - Commercial Product Manager (NRFit)

Tel: 031 - 388 91 20

smartphone icon

Sara Jensen - Produktspecialist  - (Bodyjet)

+46 (0)701 64 48 00

smartphone icon

Christopher Wallgren - Sales Manager (Op-rum)

+46 (0)700 20 91 13

smartphone icon

Gunnar Fröjd - Commercial Product Manager (Urologi)

031-388 90 66

smartphone icon

Rebecca Sjöling - Produktspecialist (Bodyjet )

+46 (0)730 68 91 24