Mediq Sverige AB

MedX - Lönsam spårbarhet av läkemedel

Lönsamhet spårbarhet

Vi är med och förenklar hanteringen på sjukhusen

Omnicells nya produkt MedX är en smart lösning för spårbarhet av läkemedel och ett digitalt tillbehör till Omnicells läkemedelsautomat som förenklar och synliggör hanteringen för hela sjukvårdsteamet. En funktion som är både lättanvänd och optimerad för att hjälpa sjukvårdspersonal att minska slöseri och effektivisera processerna, så att patientvården höjs på alla nivåer.

Produkthöjdpunkter med MedX:

  • Lättanvänd analysverktyg som ger full synlighet över lager, påfyllning, användning och lageroptimering.
  • Dynamisk filtrering och gruppering av funktioner som ger insikt i hur läkemedel används i realtid.
  • Webbaserad plattform som är både snabb och enkel att använda för att spara tid för sjukvårdspersonal.
  • MedX optimerar lagernivåerna vilket minskar slöseri och höjer effektiviteten.


Vi på Mediq Sverige AB är stolta över att ha tillgång till Omnicells nya produkt MedX, som löser en av de största utmaningarna på sjukhuset och förenklar arbetsbördan för personalen. MedX är också en del av Mediqs digitala strategi för att kunna öka effektiviteten och förbättra vårdkvalitén med hjälp av digital teknik. Vi ser fram emot att kunna erbjuda denna teknik till fler sjukhus runt om i landet för att stärka patientvården och effektivisera processerna.

Under Vitalismässan i Göteborg den 23-25/5 kommer denna produkt att visas så titta gärna förbi. Har du ej möjlighet att komma så är du välkommen att kontakta vår produktspecialist Sandra Pikkuhookana för mer information; sandra.pikkuhookana@mediq.com