Mediq Sverige AB

Steriliseringsapparatur och tillbehör

Från operation till operation genom en komplett sterilprocess
Från operation till operation genom hela sterilprocessen

Mediq adderar stort värde med helhetskoncept

Mediq adderar ett stort värde för sterilcentraler med ett eget genomtänkt helhetskoncept från operation till operation, med effektiva och användarvänliga sterilprodukter. Mediq arbetar ständigt för patientens bästa, med fokus på att frigöra tid från vården, tid som används för att kunna ge patienterna ännu mer uppmärksamhet. Med vårt sterilkoncept skapar vi förutsättningar som möjliggör mer tillgänglig patienttid. Vi ser till att skapa rätt förutsättningar för vården och erbjuder en säker hantering som frigör patienttid.

Vi erbjuder framtidens produkter och tjänster inom området och kan tillsammans med våra samarbetspartners skräddarsy lösningen och produkterna som passar just er verksamhet på bästa sätt.

Helhetslösningen för en patientsäker vård 

För att kunna säkerställa en patientsäker sjukvård är det oerhört viktigt att man kan garantera en steril miljö för patienten ute på sjukhusen. Vårt breda  och heltäckande sortiment inkluderar allt från olika typer av sterilemballage och material för tester och processkontroll till omfattande desinfektionsapparatur. Allt från enskilda maskiner till kompletta sterilcentraler. Utöver detta har vi även ett stort sortiment med allehanda tillbehör för steriliseringsprocessen. Några av de varumärken och partners som vi samarbetar med är Wipak, Ahlstrom Munksjö, Clinipak, GKE, Key Surgical, Lischka och Belimed. 

Vill du veta mer om produkterna kontakta oss gärna

Kontaktbild Gudrun Alm

Gudrun Alm - Produktchef sterilemballage/förbrukning

Tel: 031 - 388 90 81

kontaktbild stefan brolin

Stefan Brolin - Produktspecialist

Tel: 031 - 388 91 65

smartphone icon

Johan Nilsson - Produktchef desinfektionsapparatur

Tel: 0701 - 64 47 85